Snygga mobiltillbehör för äldre

För en pensionär eller äldre person kan det vara svårt både att hantera en mobiltelefon med alla appar och gadgets som finns, och hitta rätt mobiltillbehör. Här får du tips på olika tillbehör som kan passa en 50-plussare och ännu äldre. Skal, mobilhållare och skärmskydd är bara några delar.

Inom kort kommer den nya iPhone 12 ut med alla varianter den för med sig. Här är det inte bara de unga som varit förväntansfulla utan även de äldre som drömmer om en bättre kamera och mer högupplöslig skärm. Det finns redan tillbehör för nya Iphone 12 som du kan passa på att köpa redan innan telefonen finns ute på marknaden.

Skal och mobilfodral håller telefonen i styr

För dig som gärna samlar på dig kort och kontanter är mobilfodralet det bästa alternativet. Här har du en fulländad plånbok som både kan agera mobilställ när du vill se klipp med dina barnbarn, och som kan hålla alla dina kreditkort, kontanter och kvitton i säkert förvar. Många äldre gillar plånboksfodralet just för dess mångsidighet.

Skärmskydd mot krossade skärmar

En krossad mobilskärm kan verkligen krossa ditt hjärta, speciellt om du investerat i en ny  telefon med din lilla pension och vill kunna använda den under många år framöver. Under coronan har mångas pensioner påverkats negativt:

 

De som har pensionspengar placerade i aktiefonder har kunnat se delar av sparkapitalet gå upp i rök.

 

Skärmskydd har du dock alltid råd med. Ett skärmskydd hjälper din telefon att motstå alla repor och krosskador som kan uppstå. Om du vill använda ett lätt skydd kan du köpa flytande skärmskydd som stryks på. Det kan också vara lättare för händer som är lite darriga.