Anlita företag för flyttstädning

Att flytta kan vara en jobbig process. Framför allt för dig som har bott länge på ett och samma ställe. I ett svep ska ett liv packas ihop och städas undan för att sedan packas upp på en helt ny plats. Samtidigt kan en flytt vara en befrielse. Med flyttstädning blir det praktiska dessutom lättare.

Att packa, bära och städa är det de flesta upplever som mest betungande vid en flytt. Därför erbjuds flyttstädning och flytthjälp gratis hos vissa bolag, exempelvis hos Helsingborgshem, för att få igång flyttkedjorna.

– Vi vet att många hyresgäster har behov av en mer tillgänglig bostad men upplever att det är svårt och jobbigt att flytta, så vi vill få fram ett erbjudande som gör det lättare. Kanske genom att hjälpa till på olika sätt i flyttprocessen, säger Sofie Wehlin från Helsingborgshem till Helsingborgs dagblad.

Det är helt enkelt mycket att tänka på vid en flytt men med hjälp av flytthjälp och flyttstädning blir det enklare och smidigare. Därför ska du i god tid kontakta företag som erbjuder flyttstädning inom Stockholm så fort du fått ditt flyttdatum.

Flyttstädning är ofta billigare

När du flyttar från en hyresrätt är det alltid bättre att anlita professionella städare än att städa själv. Inte bara för att spara tid utan för att slippa obehagliga överraskningar om hyresvärden inte godkänner städningen. Hyresvärden har då rätt att själv anlita en städfirma för att utföra jobbet och skicka fakturan till den före detta hyresgästen. Det här kan bli en dyr historia, betydligt dyrare än kostnaden för att betala en städfirma själv med RUT-avdrag.