Så kan trådlyft ge ansiktet nytt liv

Trådlyft är en skönhetsbehandling som ger ett snyggt ansiktslyft utan narkos eller smärta. Dessutom är återhämtningstiden inte längre än ett dygn. Trådlyft passar för alla personer som önskar förändra ansiktet.

Tidens tand sätter sina spår, speciellt i ansiktet. Men det är möjligt att minska eller ta bort spåren livet har satt med bra skönhetsbehandlingar. Ett effektivt sätt att lyfta ansiktet utan ett kirurgisk ingrepp är trådlyft. Det är en beprövad och säker metod som bidrar till att stimulera hudens egna produktion av kollagen. Behandlingen lyfter och stramar åt huden samt gör den mer elastisk vilket ger dig ett ungdomligare utseende. Du kan göra trådlyft i Göteborg om du är intresserad.

Fördelar med trådlyft:

  • Det ger ett naturligt lyft.
  • Har en föryngrande effekt.
  • Ger en fastare hudstruktur i ansiktet.
  • Behandlingen passar alla.

Boka tid för kvalificerad rådgivning

Om du vill göra ett trådlyft kan du boka tid för en konsultation där du kan få kvalificerad rådgivning. Du kan få svar på alla dina frågor som du har angående trådlyft. De kan även ge dig specifika tips och råd utifrån ditt ansikte och situation. Priset för ett trådlyft varierar och beror på vilka trådar som används och vilket område som behandlas. Resultatet som du får beror på vilken livsstil som du har och vad du har för typ av hud. När du har gjort behandlingen syns resultatet omgående och håller i 1-2 år. Behandlingen tar ungefär 1-3 timmar och återhämtningstiden är ett dygn. När du gör skönhetsbehandlingar är det viktigt att tänka på att välja en professionell behandlare som har legitimation.

Trådlyft passar människor i olika åldrar

Ett trådlyft passar dig som vill göra ett ansiktslyft och få en större förändring än vad krämer kan ge men som inte är intresserad av ett större kirurgiskt ingrepp. Det är också perfekt för dig som vill slippa oönskade biverkningar. Trådlyft som metod passar alla, både kvinnor och män som vill ha en hudföryngrande effekt.

Stora delar av kroppen kan behandlas med trådlyft

Trådlyft kan användas på hela kroppen. Det allra vanligaste områdena att behandla är hals, ansikte, lår, dubbelhakan och armarna. Om du vill ha ett mer V-format ansikte kan trådlyft hjälpa dig. Det finns flera olika skönhetsbehandlingar som du kan göra för att slippa se gammal ut som exempelvis IPL, Needle Pen och kemisk peeling.