Så lyckas du göra Black Friday fynd

Den fjärde fredag varje november infaller Black Friday. Det är ett ypperligt tillfälle att fynda allt från kläder till ny elektronik. Att passa på att köpa julklappar den dagen är också en bra idé.

Black Friday är som julafton för dig som älskar att shoppa prisvärda saker. Det är dagen som startar julhandel på riktigt och du kan göra otroliga fynd om du vet vad och var du ska handla. Här har du ett riktigt bra black friday tips om du vill fynda på riktigt.

“Black Friday ger dig chansen att spara tusenlappar.” Läs mer här.

Priserna sänks rejält

När du ska fynda under Black Friday ska du tänka på att redan 00:01 kommer många erbjudanden ut på nätet. Om du vill hinna få några produkter innan lagret tar slut ska du vara på hugget. Det är en av de största shoppingdagarna under hela året så det är många andra som också vill hinna fynda. Produkter som du kan satsa på att fynda är inredningsdetaljer, kläder, teknikprylar, spel och leksaker, hem- och köksutrustning samt böcker.

Shoppasäkert under Black Friday

Det finns många bra erbjudanden under Black Friday och veckan innan. Men för att inte jakten på fynden ska sluta i misär är det viktigt att vara lite försiktig. Det finns en hel del cyberkriminella där ute som verkligen försöker luras under Black Friday. Var vaksam för länkar och sms, shoppa inte via öppna nätverk och se över ditt sätt att betala om du vill minska risken för bedrägeri.