Bli snygg tant med snygga smycken

När du kommer upp i åren är det dags att satsa på smycken som lyfter din outfit till nya nivåer. Smycken är något som går att variera i oändlighet. Du kan dessutom uttrycka din personlighet med hjälp av smycken. 

När du känner att du blivit en tant kanske du tänker att det är dags för en mer tillbakadragen stil men där har du fel. Det är nu du har dina glansår och ska uttrycka dig med snygga outfits och vackra smycken som sticker ut.

Trenderna 2020

Trenderna inom mode varierar från år till år. Tänk på att detta bara är tips så det är inget du måste följa. Det viktiga är att du känner att du är dig själv och att du känner dig snygg. Några av trenderna detta år är följande:

  • Stora smycken. Ju större desto bättre. Satsa på stora örhängen som hänger vackert eller stora och magnifika halsband som tar all uppmärksamhet. Tänk på att du bör ha antingen eller. Har du stora örhängen bör halsbandet vara klassiskt och stilrent.
  • Kedjor. En stor trend för i år är kedjesmycken. Halsband och armband i snygga kedjor passar både till fest och till vardags. Dessa snygga smycken kan du matcha med vilken outfit som helst och göra succé.
  • Pärlor och snäckor. Sommaren är på gång och med det kommer somriga smycken. Välj smycken med pärlor eller snäckor som piffar till vilken outfit som helst. Sommaren är räddad!
  • Stilrent och tidlöst. Detta är en trend som aldrig kommer att gå ur tiden. Även om stora statementsmycken är en av årets hetaste trender så förtjänar alltid enkla och stilrena smycken att finnas med på trendlistan. Det bästa valet för din vardagsoutfit. Använd gärna många enkla smycken på en gång!

Matcha smyckena med din outfit

smycke outfitMed rätt smycken kommer du att lyfta din outfit. Matchar du din outfit med dina smycken kommer du att framhäva din vackraste skönhetsdrag som ansiktsform eller ögonfärg. Har du en enklare kontorsoutfit som kostym kan du satsa på lite roligare smycken som piffar upp det hela. Har du istället en mer iögonfallande outfit kan du satsa på diskretare smycken som ger den sista touchen.